Vademames que volem fer front a les angoixes i els dubtes que la maternitat ens ha plantejat. Vademames que volem donar el pit lliurement. Vademames que volem tornar el veritable sentit del seu nom a la MARE TERRA. Vademames perquè també Vadepapes, Vadenen@s, Vadavis, Vadenatura, Vadevida. Vademames que estimem i veiem en l'amor la força per lluitar. Vademames que volem i creiem que un món millor és possible.

miércoles, 4 de abril de 2012

CURS D'ACTUALITZACIO EN LACTÀNCIA MATERNA PER PROFESSIONALS

"Todos los niños del mundo y todas las madres tienen derecho a amamantar a sus hijos y a ser amamantados. Para conseguirlo, es necesario restablecer la cultura de la Lactancia Materna y, desde todos los ámbitos, cambiar las actitudes y las prácticas de la población. Esto no es posible sin una formación-información adecuada." Associació SINA

Sabem que s'ofereix molt poca formació en L.M. als professionals de la salut, per això des de Vademames ens hem animat, com a col·lectiu de mares, pares, famílies, a facilitar un curs de "posada al dia" en aquest tema tant bàsic com important per la salut colectiva (principalment dels nostres fills i filles).
Varem contactar amb el pediatra Dr. Carlos González, que és el president de l'ACPAM (Associació Catalana Pro Lactància Materna), amb la idea d'organitzar aquest curs i hem obtingut molt bona resposta per part d'ell i el seu equip.
Així doncs aquí teniu el cartell i el programa del curs per tots els sanitaris interessats.




EQUIP VADEMAMES

No hay comentarios:

Publicar un comentario